Кметът на Ливърпул Джо Андерсън алармира полицията и ръководството на

...
Кметът на Ливърпул Джо Андерсън алармира полицията и ръководството на
Коментари Харесай

Кметът на Ливърпул се жалва в полицията относно трансфера на Рос Баркли


Кметът на Ливърпул Джо Андерсън сигнализира полицията и управлението на Премиършип за нередности към прехвърлянето на полузащитника на Евертън Рос Баркли в Челси. Според градоначалника, трансферната сума от 15 млн. паунда е мощно занижена.

"Това е доста неприятна договорка за Евертън. А в най-лошия случай това е специфичен опит да се занижи цената на играча на пазара поради изгодите на футболиста, сътрудника му и клубът покупател. Обезпокоен съм от този трансфер и желая полицията да го ревизира като акт на мошеничество", се акцентира в писмото на Андерсън.

Английският национал не изигра нито един мач за Евертън този сезон, откакто неотдавна възобнови пълноценни тренировки след дълго възобновяване от травма. Договорът на Баркли с мърсисайдци изтичаше след по-малко от шест месеца и зимният трансферен прозорец бе финален късмет на "карамелите" да вземат някакви пари за него. "Сините" желаеха офанзивния халф през лятото, само че тогава прехвърлянето пропадна поради контузията на Баркли. Той е младеж на Евертън и има 27 гола в 179 мача за "карамелите". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР