Кметът на италианския град Торино, Киара Апендино, получи пратка с

...
Кметът на италианския град Торино, Киара Апендино, получи пратка с
Коментари Харесай

Кмет получи бомба в офиса си

Кметът на италианския град Торино, Киара Апендино, получи пратка с взривно вещество. Пакетът е бил пратен с елементарна поща, адресиран до офиса на кметицата, без адресант върху него, както и без изписано името на Апендино. Сапьори били извикани неотложно в кметството и експлозивът бил обезвреден, написа Блиц.
Започнало е следствие, като се подозира, че пратката е била пусната от членове на анархистка формация, обвързвана със обществен център за младежи, изразяващи леви възгледи, закрит по предписание на кметицата на 7 февруари.
"Ако някой си мисли да ме сплашва, се лъже грубо ", написа Апендино в обществените мрежи и добави, че е по-решена отпреди да работи.
Италианският министър председател Джузепе Конте изрази в Twitter взаимност към кмета и сподели, че страната няма да разреши сходни закани да пречат на длъжностните лица да извършват отговорностите си.
Киара Апендино е определена отпред на Торино от антисистемното Движение “Пет звезди”. Всички политически партии в Италия показаха своята взаимност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР