Кметът на град Ахелой е задържан за неизпълнение на полицейско

...
Кметът на град Ахелой е задържан за неизпълнение на полицейско
Коментари Харесай

Задържаха кмета на Ахелой след гонка с полицията

Кметът на град Ахелой е арестуван за несъблюдение на полицейско предписание и шофиране на автомобил във очевидно нетрезво положение, потвърдиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи Бургас. Иван Георгиев е арестуван към 16 ч. в събота, откакто служителите на реда забелязали лъкатушен автомобил по улиците на Ахелой.

Полицейският патрул подал сигнал за прекъсване, само че кметът се опитал да избяга и се стигнало до гонка. Иван Георгиев отказал да бъде тестван за алкохол при инспекцията, отказал да даде и кръвна проба. Арестуван е за период от 24 часа и е отведен в РУ-Поморие.

Там обаче се оплакал от мощни коремни болки и няколко часа по-късно е отведен за обзор в Спешното поделение на УМБАЛ-Бургас. В момента се чака мнението на лекарите би трябвало ли да бъде приет в болница или ще бъде върнат назад в полицейското ръководство на Поморие.

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че го грози лишаване на свидетелството за правоуправление за период от 2 години и санкция в размер до 2 хиляди лв..
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР