Кметът на Горна Оряховица се излекува от коронавируса. За това

...
Кметът на Горна Оряховица се излекува от коронавируса. За това
Коментари Харесай

Добромир Добрев след тежкия COVID-19: Преборих се, благодарение на нашите медици и на подкрепата, която получавах

Кметът на Горна Оряховица се излекува от ковид. За това заяви самият той на страницата си във Фейсбук. Добрев благодари на лекарите, които са му помогнали да се пребори с подлия вирус.
 Добромир Добрев: Изграждането на нова индустриална зона е измежду целите за третия мандат Добромир Добрев: Изграждането на нова индустриална зона е измежду целите за третия мандат
Добромир Добрев е кмет на община Горна Оряховица от 2011 година Завършил е висше обучение по „ Електроенергетика и електрообзавежда...
Ето и цялостният текст на обявата му в обществената мрежа.
Скъпи другари, към този момент съм при фамилията си, след нелека борба с новия подъл вирус и съвсем двуседмичен престой в болничното заведение. Благодаря от сърце на ГОРНООРЯХОВСКИТЕ ЛЕКАРИ!
Признателен съм на доктор Иванчо Драганчев и екипа на III-то вътрешно поделение, където бях настанен от самото начало. Тези хора са ГЕРОИ!
Благодаря и на целия екип на МБАЛ " Св. Иван Рилски " - Горна Оряховица и на шефа доктор Иван Иванов. Докато се борех с COVID-19, разчитах напълно на нашите експерти, в чиято подготвеност постоянно съм бил уверен.
Благодарен съм на фамилията ми за обичта и поддръжката в този тежък интервал. Те ми даваха сили! Мога от първо лице да кажа, че в подобен миг поддръжката е скъпа, тъй като най-важното е да не се предаваш, да не изпадаш в суматоха, да имаш воля за живот..
 Инж. Добромир Добрев е измежду огромните спечелили в състезанието Кмет на годината Инж. Добромир Добрев е измежду огромните спечелили в състезанието " Кмет на годината "
Инж. Добромир Добрев е притежател на огромната премия „ Кмет на годината ” за мандат 2015-2019 в националния конкурс, провежда...
Страхотна поддръжка получих и от толкоз доста другари – БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! Съжалявам, в случай че към момента не съм върнал позвъняване на някого.. Дано сте здрави, пазете себе си и околните си!
И най-после, желая да внеса изясненост във връзка клюки и неистини, които разбрах, че се популяризират за здравословното ми положение. Няма да разясня техните създатели, не аз ще ги осъждам.
Състоянието ми в действителност не беше леко, за известно време бях и на кислородно дишане. Но не съм бил интубиран. Не съм напускал горнооряховската болница. Нито пък някакви вертолети са ме транспортирали някъде. Използвал съм няколко типа антибиотици - не са ми вливани някакви скъпи препарати или други „ чудодейни “ лекове. Преборих се, с помощта на нашите медици и на поддръжката, която получавах.
И за която още един път БЛАГОДАРЯ!
Обръщам се към всички съграждани – апелирам ви, спазвайте противоепидемичните ограничения, не подценявайте заплахата. Пожелавам здраве на всички!
 Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев e притежател на премия „ Кмет на годината 2018 ” Кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев e притежател на премия „ Кмет на годината 2018 ”
След гласоподаване за избор на най-хубавите градоначалници в националния конкурс, проведен от Портала на българските общини Kmeta.bg...
Скъпи другари, към този момент съм при фамилията си, след нелека борба с новия подъл вирус и съвсем двуседмичен престой в...
Публикувахте от в 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР