Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов заяви пред Нова телевизия, че

...
Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов заяви пред Нова телевизия, че
Коментари Харесай

Кметът на Ботевград с шокиращи разкрития за Пелов и килъра му Панчев - добре известен на полицията!

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов съобщи пред Нова телевизия, че е учуден от обстоятелството, че пандизчията Владимир Пелов е решил да се укрие в родния си град. Той схванал от медиите за полицейската акция преди дни в града за търсене на Пелов.

„ Когато разбрах, че се е случил този случай останах извънредно учуден, че е допустимо човек, който се търси къде ли не да се укрива в родния си град “, сподели той. Очакванията на всички се, че човек, който се търси, няма да се върне в родния си град “, добави той. По думите на Гавалюгов, в града е известно, че Пелов и простреляния Марио Панчев са били близки другари. „ Говорят надали не, че му е някакъв модел за подражателство. Говори се из града, че Марио е много непосредствен, другар, почитател на Владимир Пелов “, уточни той.

Затова новината за стрелбата е още по-шокираща. „ Изненадах се, тъй като знам, че са в положителни връзки “, добави кметът.

За Марио Панчев той сподели: „ Спортуваше момчето будно, само че в действителност нямам информация за някакви легални приходи. Основно съм чувал за лихварство. В Ботевград лихварството е най-силно публикувано като сив бизнес. И проституция и наркоразпространение “.

Разпространяват се клюки, че Панчев е бил осведомител на полицията. „ Преди повече от 25 години още веднъж Марио Панчев беше прострелян при несъзнателно боравене с оръжие в апартамент на Владо Пелов “, спомни си Гавалюгов.

Инцидентът нощес се е случил зад постройката на музея в Ботевград. Само там има видеонаблюдение, има най-малко 4 камери. Кметът изрази вяра, че те може да се снимали, в случай че не самата престрелка сред Пелов и Панчев, то най-малко тяхното напредване до мястото. На въпрос дали локалните хора са живели в боязън след бягството на Пелов от Централния софийски затвор кметът отговори: „ Нямам чувството, че хората са живели в боязън. По-скоро беше много коментирана тематика. Считам, че множеството от хората не са допускали, че Владимир Пелов може да се навърта точно в Ботевград “.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР