Кметът на Благоевград Илко Стоянов награди в зала 22 септември“

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов награди в зала 22 септември“
Коментари Харесай

Кметът Илко Стоянов награди плувни надежди от Благоевград


Кметът на Благоевград Илко Стоянов награди в зала „ 22 септември “ заслужили спортисти от двата плувни клуба в Благоевград – ПК „ Пирин “ и GD Sport.
„ Благодаря за всичко, което вършиме! Радвам се за вашите триумфи. Постиженията ви са мотив за горделивост за Благоевград “, сподели кметът Стоянов и връчи плакети за самостоятелни и групови достижения на отличилите се спортисти.
Божидара Борисова и Теодора Корчева, завоювали шампионски трофеи на държавния шампионат по артистично плуване във Варна, получиха плакети за принос в спорта. Сред наградените бяха и Спасимира Карабельова от ПК „ Пирин “, която се класира на призовото 2-ро място на соло волна стратегия, Калина Захариева, за отличното си показване на 83-то издание на плувен маратон „ Галата “ - Варна, както и Юлиана Новоселска, показала почтено Благоевград на международното състезание по плуване в Япония.
Илко Стоянов сервира специфични похвали и към треньорите на първенците – Миглена Бояджиева, Христина Дамянова и Екатерина Георгиева.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР