Кметът на Благоевград Илко Стоянов изпрати писмено искане до Областен

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов изпрати писмено искане до Областен
Коментари Харесай

Кметът Илко Стоянов изиска спешна проверка на транспортни фирми, натрупали сериозни финансови задължения към Община Благоевград

Кметът на Благоевград Илко Стоянов изпрати документално искане до Областен отдел „ Автомобилна администрация “ – Благоевград, с което упорства да бъдат тествани транспортни компании, натрупали съществени отговорности към общинската хазна.

При изработен разбор от страна на Община Благоевград е открито, че същите имат неплатени локални данъчни отговорности, а в това време лицензите им са възобновени и са минали Годишен механически обзор на колите.

С инспекцията следва да бъде установено дали компаниите имат нужната финансова непоклатимост за поддържане на лиценза за транспорт на товари, както и да бъдат изяснени обстоятелствата и събитията към прекосяване на ГТП, предвид на наложителния темперамент за заплащане на годишен налог МПС.

Община Благоевград ще продължи да следи за съблюдаване на всички нормативни условия.

През последната година Община Благоевград ползва прецизна финансова дисциплинираност, за реализиране на непоклатимост на институцията и обезпечаване на качествени услуги на жителите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР