Кметът на Берковица Димитранка Каменова отговори на нападките на бившия

...
Кметът на Берковица Димитранка Каменова отговори на нападките на бившия
Коментари Харесай

Кметът на Берковица отговори на нападките на бившия председател на общинския съвет

Кметът на Берковица Димитранка Каменова отговори на нападките на някогашния ръководител на общинския съвет Милован Жан Пантелеев. От месеци насам градоначалникът търпи рецензии от екссенатора, само че след последните си дейности той се снабди с заслужен отговор.
Каменова разгласява пост във фейсбук, озаглавен „ В отговор на поста на господин Пантелеев... “.
Ето какво гласи позицията на кмета на Берковица:

„ Господин Панталеев,
Сега в действителност разбирам, че младото общество има огромно въображение, почтено можете да сте техен лидер! Като човек и политик с по-голям стаж от Вашия обаче ще ви кажа, че Вие сте попил от политиката и политиците единствено и само това, което отвращава хората - лъжата,лицемерието,нарцисизма,наглостта и фалша! Което очевидно във Вашите очи и тези на доближените Ви прави в действителност настоящ, възторженостти, но…
Благодаря, че ме сравнявате с колежката Фандъкова,по цитата разбирам, че Вие се опреличавате към ден сегашен с Елен Герджиков. И отново има едно “но”, господин Герджиков е подал оставка заради очевидни негови визии и несъгласия с управническата стратегия на кмета Фандъкова. Г-н Катани, Вие бяхте свален от поста Председател на ОБС -Берковица, след редица месеци крясъци и апели в обществените мрежи от същите тези, които през днешния ден наричате “семейство”, “група”, “опозиционери” и прочие. Съществена друга разлика е, че единствено Вие евентуално и никой различен може да протестирате на открито и да желаете и личната си оставка и няколко дни по-късно да се наредите за заплата! Относно предизборните ми обещания ще дам тези дни формален брифинг, на който ще дам доклад пред гласоподавателите какво и по какъв начин е направено в този мандат, до през днешния ден!
И не на последно място ще Ви припомня историята за лъжливото овчарче. С всеки минал ден, вместо да събирате последователи, Вие трупате врагове! Заради изброените нагоре качества! Понякога е хубаво човек да знае по кое време да замълчи и по кое време да приказва, при започване на мандата като че ли мълчанието Ви се отдаваше повече, само че и тогава и през днешния ден Вие си оставате един човек изпълнен със завист, който мисли,че знае всичко! Дано да е по този начин! И не забравяйте не Вие или аз можем да се оценяваме, това избират хората! Ако Вие сте определен с 192 гласа, аз съм кмет с помощта на гласовете на 4608 наши съграждани!
Бъдете преклонен и откровен! Фалшът се усеща от надалеч! “.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР