Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев и заместник-кметовете Стоян Димитров

...
Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев и заместник-кметовете Стоян Димитров
Коментари Харесай

Кметът на Асеновград провери Спортна зала Асеновец

Кметът на Асеновград лекар Христо Грудев и заместник-кметовете Стоян Димитров и Петър Петров посетиха Спортна зала „ Асеновец “. Там те се срещнаха с треньорите на част от клубовете в Асеновград. Кметът извърши оглед на положението на постройката.



Проведе се и диалог с треньорите по отношение на това, какво може де се направи, с цел да се усъвършенства цялостния й тип. По време на срещата бе решено стената за катерене да бъде преместена на друго място. В диалога, управлението на общината бе известено, че ремонт на постройката не е осъществяван от 2016 година, като тогава е ремонтиран само покривът. Стойността на ремонтните действия тогава е била в размер на почти 36 000 лв.. Към момента в залата има счупени прозорци. Липсва отопление, а от покрива има течове.



" Имаме провиснал от страната финансов запас, който би трябвало да осъществяваме за попречване следствията от COVID-пандемията. Обмисляме да вложим средства за ремонт на залата. Идвал съм тук преди повече от 10 години, с цел да спортувам и тогава изглеждаше по напълно друг метод, само че с всяка минала година се разрушава, изключително в случай че не се обръща внимание на поддръжката й ", показа кметът Христо Грудев. Заместник-кметът по строителството в Асеновград инженер Стоян Димитров на собствен ред означи, че постройката на Спортна зала " Асеновец " е била индустриален завод и в един миг е било решено да бъде преустроена и да се употребява от спортистите на града. Кметът заяви, че сума за ремонта ще може бъде заделена, след остойностяване на нужните ремонтни действия и надлежно - гласоподаване от Общински съвет - Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР