Кметът и жителите на трънското село Ездимирци препречиха пътя на

...
Кметът и жителите на трънското село Ездимирци препречиха пътя на
Коментари Харесай

Кмет и жители на село Ездимирци спряха багер да копае край домовете им

Кметът и жителите на трънското село Ездимирци препречиха пътя на екскаватор, който копае инертни материали в обитаемото място , заяви БНР. Жива верига и леки коли се изпречиха пред тежката машина, тъй като от компанията не са дали нужните разрешителни документи.

Машините копаели в региона на някогашната кариера , а добитият материал бил предопределен за ремонт на моста в местността Секирица край Трън , изясни кметският наместник Петър Петров .

Местните поданици са безапелационни, че няма да позволен машините . За казуса кметският наместник е уведомил кмета на Трън, подал е и сигнал на незабавния тел. 112.

Кметът изясни, че в началото е отпратил машините, само че те се върнали и тогава е направена блокадата. " Знам какъв брой е значим ремонтът на моста, само че законът си е закон ", сподели Петров.

От Регионална инспекция за опазване на околната среда - Перник оповестиха, че сигнал е получен и при тях, само че е препратен в Министерството на стопанската система , тъй като не е от тяхната подготвеност.

Ремонтът на моста край Трън стартира при започване на месец октомври откакто сръбски ТИР катастрофира там през ноември 2017 година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР