Кметът Ерик Адамс в сряда отмени планираните съкращения за NYPD

...
Кметът Ерик Адамс в сряда отмени планираните съкращения за NYPD
Коментари Харесай

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс отменя планираните съкращения от 50 милиона долара за NYPD, FDNY след надценяване на разходите за кризата с мигрантите

Кметът Ерик Адамс в сряда анулира плануваните съкращения за NYPD и FDNY, като сподели, че градът е надценил какъв брой пари са му нужни за балансира чековата си брошура, до момента в който покрива разноските по мигрантската рецесия.

Отмяната значи, че полицейското ръководство ще може да изпрати клас от 600 новобранци през академията през април и че противопожарната работа може да възвърне цялостния си личен състав в някои от най-натоварените си компании за мотори.

Възстановените средства, които възлизат на почти 50 милиона $, бяха преразпределени, откакто градът разбра, че прогнозите му за ноември са прекомерно консервативни, сподели Адамс.

„ В проекта за ноември нямахме ясно схващане за това по какъв начин ще наподобява фискалният резултат “, сподели Хицонър от кметството.

„ Искахме да бъдем допустимо най-фискално внимателни “, добави той. „ Вместо да се постанова да се връщаме при екипа и да им споделяме, че сме подценили, искахме да сме сигурни, че получаваме верните цифри. “

Попит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР