Кметът Ерик Адамс рекламира истински напредък“ от миналата година за

...
Кметът Ерик Адамс рекламира истински напредък“ от миналата година за
Коментари Харесай

Ерик Адамс рекламира „реални резултати“ по отношение на престъпността, мигрантската криза и призовава за регулиране на електронните велосипеди в обръщението към щата

Кметът Ерик Адамс популяризира „ същински прогрес “ от предходната година за справяне с престъпността и мигрантската рецесия по време речта му за положението на града в сряда – когато разкри репресиите против фирмите за обществени медии и рисковите услуги за доставка на колела.

В съпоставяне с речта си през 2023 година, когато Адамс неведнъж молеше губернатор Кати Хочул за помощ за оправянето на Ню Йорк, Хицонър употребява третото си годишно послание, с цел да нарисува доста по-розова картина на Голямата ябълка под негово наблюдаване.

„ Когато встъпихме в служба преди две години, имахме ясна задача: да защитим публичната сигурност, да възстановим стопанската система си и да създадем този град по-пригоден за живеене “, сподели той пред тълпата от събрани определени чиновници, чиновници на кметството и представители на промишлеността в Hostos Community College в Бронкс.

„ След две години виждаме действителни резултати. Престъпността е намаляла, работните места се усилват и всеки ден доставяме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР