Кметът Даниел Панов: Инициативата става традиция – ще я има

...
Кметът Даниел Панов: Инициативата става традиция – ще я има
Коментари Харесай

Първият фермерски пазар във Велико Търново бе открит при голям интерес

Кметът Даниел Панов: Инициативата става традиция – ще я има всяка събота

Велико Търново към този момент има своя фермерски пазар, а първото издание на самодейността бе намерено тази заран на общинското пазарище в най-големия квартал на остарялата столица – „ Бузлуджа “. Интересът бе доста огромен, а за по-малко от три часа продукцията бе съвсем напълно изкупена.

Кметът Даниел Панов посети пазара и разгласи, че щандовете в границите на събитието ще са безвъзмездни за всички производители. Самият фермерски пазар ще се организира всяка събота, сподели още Панов.

Изложена бе натурална продукция – плодове и зеленчуци, яйца, мляко и млечни артикули, самун и печива, мед, вино, сиропи, месо и месни произведения, също билки, цветя, разсад и други артикули от градината

Даниел Панов благодари на всички производители, които взеха присъединяване в самодейността, родила се по концепция на жители и подкрепена от Общината. Много въодушевление за присъстващите сътвориха хорът и танцовият състав на Фолклорен колектив „ Плетеница “, а музикални осъществявания ще има и в идните издания на фермерския пазар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР