Кметът д-р Костадин Коев и заместник-кметът Атанас Палигоров присъстваха на

...
Кметът д-р Костадин Коев и заместник-кметът Атанас Палигоров присъстваха на
Коментари Харесай

10 години SPA столица на Балканите

Кметът доктор Костадин Коев и заместник-кметът Атанас Палигоров участваха на годишното общо заседание на „ Сдружение на хотелиери и ресторантьори – Велинград и Западни Родопи”. От Сдружението се похвалиха, че към днешна дата членове са нарастнали и достигнали 106 физически и юридически лица с над 100 търговски обекта на територията на общините Велинград, Батак, Сърница, Белово, Септември, Пещера, Борино и Ракитово.

Направени бяха промени в Устава на Сдружението, като броят на членовете на Управителния съвет се усили от 7 на 13. Приети бяха докладите за активността и финансите на Сдружението, както и бюджета за 2018 година

Обсъдена беше програмата и организацията на честванията във връзка 10 години SPA столица на Балканите, 70 години от основаването на Велинград и 100 години проведен туризъм в Чепинско. Председателя на Сдружението господин Златко Златанов изрече признателност за поддръжката, разбирането и приятелското отношение на кмета доктор Костадин Коев. Той също изрази своето задоволство от положителната взаимна работа за сполучливото развиване на туризма. Кметът обясни в детайли за провокациите и за най-сериозните проблеми, които стоят за разрешаване. Запозна в детайли присъстващите в залата със множеството проблеми които са наследили с неговият екип по плана „ Нова визия централна градска част, местата за отдих, ремонт и реорганизация на уличната мрежа във Велинград”. ‚,Положихме доста старания плана да бъде качествено изпълнен и да бъдат направени нужните ремонтни дейности макар, че те не са били планувани.”-сподели доктор Коев. Акцентира върху проблема с мина „ Грънчарица” и водоподаването на града.

Адвокат Марин Божков също засегна тематиката с мината и срещна всички присъстващи с хода на правосъдните каузи и прикани обществеността да продължава да бъде дейна страна, защото борбата против волфрамовата мина занапред навлиза в тежката си фаза.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР