Кметът Благомир Коцев отличи с почетна монета на Община Варна

...
Кметът Благомир Коцев отличи с почетна монета на Община Варна
Коментари Харесай

Общински полицай разкри 10 престъпления само за 3 месеца във Варна

Кметът Благомир Коцев отличи с почетна монета на Община Варна служителя с най-хубави резултати от началото на тази година в бранш „ Общинска полиция “. Младши специалист Ивайло Иванов има значителен принос за установяването и задържането на причинителите на закононарушения и на лица, за които има данни, че са направили закононарушения. Плакет получи и началникът на бранш „ Общинска полиция “ основен контрольор Георги Ковачев. На събитието участва също заместник-кметът по сигурността Илия Коев.

„ Приветствам Ивайло Иванов за неговата усърдна работа и за огромните триумфи, които е постигнал. С него имаме една и съща идея – да вършим Варна едно по-добро, по-спокойно и по-справедливо място за живот. Ние сме равни в тази борба, водим я един до друг. “

Това съобщи кметът Благомир Коцев при връчването на премията.

„ Насърчавам ви да работите в същия дух. Вие и сътрудниците ви имате цялостната поддръжка на Община Варна “ , безапелационен бе Коцев.

За по-малко от три месеца от началото на годината Ивайло Иванов е взел участие в разкриването на над 10 закононарушения . Сред тях са задържане на лица, притежаващи наркотично вещество, причинители на обири, управлявали МПС след приложимост на алкохол и наркотични субстанции или без удостоверение за ръководство.

В началото на февруари младши специалист Иванов е задържал лице, оповестено за търсене с мярка „ Задържане и привеждане в затвор “ . Полицаят е посочил доста положителни резултати в установяването на лица, оповестени за общодържавно търсене, както и в административно-правната активност на бранш „ Общинска полиция “.

„ Благодаря за това, че са оценени напъните, които поставям по време на осъществяване на служебните ми отговорности. Това ще ме стимулира и отсега нататък да работя в същата посока “ , сподели Иванов.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР