Ключово е залавянето на Рангел Бизюрев, за да стана ясно

...
Ключово е залавянето на Рангел Бизюрев, за да стана ясно
Коментари Харесай

Майката на убития Митко: Ключово е задържането на Рангел, за да се промени обвинението на близнаците

Ключово е залавянето на Рангел Бизюрев, с цел да стана ясно дали обвиняването на двамата близнаци ще търпи смяна. Това сподели майката на убития Митко Малинов минути, откакто излезе от диалог в прокуратурата. След като дамата бе призната в постройката, тя е провела среща с Окръжния прокурор на Пловдив Ваня Христева и нейните заместници. Те са декларирали, че съдебномедицинската експертиза ще бъде подготвена след няколко дни, а по случая се работи непрекъснато.
Прочетете още
„ Казаха, че до няколко дни експертизата ще бъде подготвена. Работи се по случая и всеки един миг обвиняването по отношение на близнаците може да бъде променено. Все още се събират доказателства, само че би трябвало и Рангел да бъде докаран в България, с цел да каже това, което има от негова страна. В момента обвиняванията са поставени на база доказателствата, които са събрано досега. Заявиха, че работят непрекъснато по случая и че излизали и нови доказателства, " описа майката.

Жената въпреки всичко добави, че остава неудовлетворена от диалога, откакто още Рангел не е върнат в България.

Припомняме, че шествието стартира в 12:30 пред Съдебната палата, където скандираха " Без благосклонност ", " до живот ", " правдивост " и " гибел ". След това околните на убития Митко и поданици на Цалапица се насочиха към постройката на прокуратурата, а там напрежението ескалира, до момента в който майката на убития Димитър не бе позволена до диалог.

В 18:00 часа се чака среща в читалището на село Цалапица. Представители на управителния състав на ОДМВР-Пловдив да проведат диалог с кмета и жителите на обитаемото място. Срещата е проведена по самодейност на дирекцията.

Целта е запознаване с конкретните проблеми в района,  обсъждане с локалната общност на съответни взаимни мерки за тяхното решение, както и благоприятни условия за дейно застраховане на публичния ред и сигурност. На срещата ще участват комисар Радослав Начев, който към момента управлява  областната дирекция, заместник-директорът комисар Сълко Литов и началниците на отдели „ Криминална полиция ”, „ Охранителна полиция ” и „ Разследване ”.

 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР