Ключът към доброто обучение при младите наследници на знатни фамилии

Ключът към доброто обучение при младите наследници на знатни фамилии ...

Принцесата, която ще става военен.


Ключът към доброто обучение при младите наследници на знатни фамилии по света започва от ранна детска възраст. Първите стъпки в обучението на младите принцове и принцеси започва още от момента на тяхното проговаряне.

Като бъдещи наследници на короната в съответната страна, от тях се очаква отлично възпитание и дисциплина. А какъв по-добър вариант да усвоят това от едно военно училище, когато навършат подходящата за това възраст.

Именно военно обучение ще получи принцеса Елизабет, която е наследник на белгийския престол. Тя ще учи една година във военно училище, за да се подготви за кралските си ангажименти. Военното обучение се прилага от дълги години в различните кралски семейства по света, но обикновено се отнася по-скоро мъжете, отколкото за жените.
Снимка 480420

Не и за принцеса Елизабет обаче. Кралският двор в Белгия обяви в официално съобщение, че херцогинята на Брабант, която навърши 18 години на 25 октомври 2019 г., ще постъпи в Кралското военно училище в Брюксел за едногодишно обучение по социални и военни науки. Баща ѝ - крал Филип, също е завършил това училище.

Принцеса Елизабет се присъединява към отколешна традиция в кралското семейство, където по възможно най-добрия начин ще усвои някои от необходимите качества, които трябва да притежава всеки бъдещ престолонаследник.
Принцеса София, Швеция и защо кралската особа стана доброволка в болница
Защо тази кралска особа стана доброволка в болница

Принцеса София на първа линия в борбата с коронавируса

Източник: lifestyle.bg