Клубовете от английската Висшата лига обмислят възможността да симулират шум

...
Клубовете от английската Висшата лига обмислят възможността да симулират шум
Коментари Харесай

В Англия обмислят възможността да симулират шум от публика

Клубовете от британската Висшата лига обмислят опцията да симулират звук от аудитория, в случай че мачовете до края на сезона се играят при закрити врата. " Таймс " оповестява, че няколко от водещите тимове към този момент изследват тази опция, с цел да могат да " сведат до най-малко загубата на домакинското преимущество ".
 Футболистите на Арсенал са се съгласили да понижат заплатите си
Футболистите на Арсенал са се съгласили да понижат заплатите си

Играчите са в непрекъснат контакт с клубния психолог

Също по този начин се появи информация, че клубовете мислят разновидности да покрият празните седалки. В немският Борусия (Мьонхенгладбах) " настани " картонени ентусиасти на стадиона си.

Един от клубовете, който мисли доста съществено в тази тенденция е Брайтън.

" Започнахме да мислим по какъв начин може да " облечем " стадиона ", съобщи изпълнителният шеф на Брайтън Пол Барбър. " Големият въпрос е дали може да създадем стадиона да наподобява по-добре по някакъв метод и празните места да не си личат толкоз. Може ли да пуснем и звук от почитателите по време на мача? Имаме доста провокации, по които би трябвало да работим пти по този начин стеклите се условия. Мисля, че бихме се приспособили да играем и при закрити врата ", сподели Барбър.

" Ако това е единственият метод и би трябвало да се съобразим с него ", добавя шефът на Брайтън.

Друга страна на разискванията са въвеждането на светлинно и пиротехническо шоу преди мачовете, което би било много положително решение в сегашния сложен за всички миг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР