Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) използва социалните мрежи, за

...
Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

КПБП: Да подкрепим Ботев в тази тежка битка срещу 14 сини на терена

Клубът на последователите на Ботев (Пловдив) употребява обществените мрежи, с цел да призове почитателите на " канарчетата " за поддръжка в идния мач на отбора от 13-ия кръг на efbet Лига против Левски. Срещата е в събота (8 октомври) от 20:00 часа на стадион " Георги Аспарухов " в столицата.

" В събота гостуваме на Левски. Продажбата на билети за бранша за посетители върви с нелоши темпове, поради моментното ни положение. Очакваме няколкостотин " жълто-черни " почитатели да поддържат Ботев в тази тежка борба, най-вероятно още веднъж против 14 " сини " на терена. 

Ние ще бъдем там и ще помогнем на футболистите ни да покажат най-хубавото от себе си ", написаха от Клуба на последователите на " канарчетата ".
 Ботев (Пловдив) слага видеостена на клубната база за дуела против Левски Ботев (Пловдив) слага видеостена на клубната база за дуела против Левски
Както е известно, от Ботев оповестиха, че за почитателите, които нямат опция да пътуват до столицата за срещата, ще бъде сложена видеостена на клубната база в " Коматево ", където ще могат да следят дуела онлайн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР