Клуб на привържениците на излезе с гневна позиция относно забавянето

...
Клуб на привържениците на излезе с гневна позиция относно забавянето
Коментари Харесай

КПБП: Чиновническо безхаберие води до нов удар по нашите надежди за рестарт на Колежа

Клуб на последователите на излезе с гневна позиция по отношение на забавянето на подписването на контракта за възобновяване на строителството на стадион „ Христо Ботев “:

Уважаеми ботевисти,
Информация за главната тематика, която ни касае сега:

13-ти ноември, петък, 2020 година, можеше в действителност да стане съдбовен за сбъдване на фантазията ни за възобновяване на строителството на стадион „ Христо Ботев “. На тази дата се разбра, че против извършената социална поръчка има подадена тъжба в Комисия за защита на конкуренцията от компания, участник в поръчката.
Незабавната ни реакция и осъзнаването на значимостта и смисъла на Колежа за цялостен един град и за голямата фенска маса на Ботев Пловдив, спомогнаха въпросната компания бързо да остави на назад във времето своя стопански интерес и в името на публичния подобен, почтено да отдръпна жалбата си – още на същия ден.

Явно става обаче, че към този момент две седмици след отдръпването на жалбата, на някои служители в Комисия за защита на конкуренцията не им стига времето да прекратят формираното произвеждане, с цел да може Община Пловдив да подписа контракт с определения реализатор на Колежа и строителните действия да бъдат възобновени.

Две работни седмици не са задоволителни за една високоплатена държавна конструкция просто да установи, че жалбата е оттеглена и да приключи „ производството “, което се показва в директория, съдържаща подадената тъжба и отдръпването на тази тъжба. Това е чиновническо безхаберие, което обаче резултира в нов удар по нашите очаквания за рестарт на Колежа, което обърква проектите и на Община Пловдив, и на определената компания – реализатор.

Оправдания с липса на период за преустановяване или с КОВИД – 19 и “ Хоум Офис “ – организация на работа и по този начин нататък са просто замазване на обстоятелството, че на няколко държавни служителя не им се извършват обикновените им служебни отговорности, макар че същата страна, от която те получават заплати, отпусна средствата за строителството на стадион „ Христо Ботев “.

Две седмици са доста време, господа служители! За две седмици градежът можеше да е стартирал действително. За две седмици обаче, Вие не успявате да напишете два абзаца и да ги подпишете, макар че имате всички законови учредения за това. Всъщност, законът е безапелационен – би трябвало да прекратите формираното произвеждане, а и имате, изцяло сме сигурни, кадровата и техническа и всяка друга материална обезпеченост за осъществяване на това просто деяние!

Ние, проведените почитатели на Ботев Пловдив призоваваме за неотложно преустановяване на производството от Комисия за защита на конкуренцията и предоставяне на опция на Община Пловдив да подпише контракт за строителство!

efbet Лига 14 кръг, събота 28 ноември  Локомотив (Пловдив) 6:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР