Клоуи Грийн, наследницата на модната верига Topshop, е бременна от

...
Клоуи Грийн, наследницата на модната верига Topshop, е бременна от
Коментари Харесай

Милиардерка забременя от красив затворник

Клоуи Грийн, наследницата на стилната верига Topshop, е бременна от красавеца Джеръми Мийкс, който преди години нашумя като най-красивият нарушител в света.

Джеръми Мийкс ловко съумя да размени живота си на нарушител с блестящия и обилен свят на модата, откакто негови фотоси се разпространиха като вирус в мрежата, а новосъздадения му имидж на " суперсекси нарушител ", го издигна нагоре към славата и благосъстоянието.

В най-общи линии това е всичко, което би трябвало да знаем за красавеца, от който Клоуи чака първото си дете. Поне съгласно слуховете, които се носят, написа английският вестник Sun.

Многобройни източници потвърдиха щастливата вест за странната двойка, написа обстоятелства.бг.

Клоуи е на 27 години, а Джеръми - на 34. Той е някогашен пандизчия, който сега работи сполучливо като модел. Милиардерската щерка се влюби в Мийкс преди към година, като за първи път общите им фотоси се появиха на яхта в Бодрум, Турция. Тогава той към момента беше женен.

И въпреки всичко, кой е Джеръми Мийкс?

Той е роден в Калифорния на 7 февруари 1984 година и се прочу, откакто полицията в Стоктън разгласява във Фейсбук негова фотография с таг " търсен нарушител ".

Изображението бе харесано от над 75 000 души, мненията под него бяха повече от 20 000, а над 10 000 потребителя я препубликуваха в своите профили.

34-годишният мъж, който също е наименуван " Синеокият престъпник ", е упрекнат в владеене на оръжие и опозиция при арест на 18 юни 2014 година

Два дни по-късно гаранцията за освобождението му бе вдигната на 780 000 английски лири, а майка му Катрин Анжиър реши да се възползва от вирусната популярност на Джереми и сътвори страница в GoFundMe, с цел да събере пари за освобождението му.

Преди този арест Джеръми е излежавал 9-годишна присъда за огромен грабеж от 2002 година

По-късно, пред новинарския канал KXTV, той признава, че е бил член на тайфа и има револвер, който държи в багажника на колата си. След това изявление той още веднъж е арестуван и наказан на затвор, преди на 8 март 2016 година да бъде освободен от Федералния затвор Мендота.

Към днешна дата той е в бракоразвод със брачната половинка си Мелиса, от която има един наследник.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР