Клои Кардашян разкрива как е отслабнала след раждането. По време

...
Клои Кардашян разкрива как е отслабнала след раждането. По време
Коментари Харесай

Клои Кардашян разкрива как отслабна с 27 кг след раждането - slava.bg

Клои Кардашян разкрива по какъв начин е отслабнала след раждането. По време на онлайн изявление за подкаста Poosh на сестра си Кортни, риалити звездата признава, че е съумяла да смъкна близо 27 кг откакто роди щерка си Тру през 2018 година. Тя отдава загубата на килограми на многото часове прекарани във фитнеса и вярното, само че не ограничаващо хранене.

„ Ако искаш да свалиш несъмнено количество килограми, диетата и упражненията вървят ръка за ръка “, споделя Клои. Тя прибавя, че последователно се доближава до мечтаното си тегло. В момента звездата тежи към 68 кг, само че желае да смъкне това число до 63. По време на обществената изолираност обаче това се трансформира в сложна задача.

Кардашян признава, че в тази обстановка не следи много-много какво яде, само че не се и отпуска. „ Имаме положителни диети, само че аз доста обичам кесадия “, споделя звездата и прибавя, че не желае да живее трагичен живот, който се диктува от ограничавания и ограничения от обичаните ѝ храни. „ Никога не знаеш дали ще има на следващия ден. Предпочитам да се трудя повече във фитнеса, само че да не се отхвърлям от обичаните си ястия “.

Клои увери сестра си и почитателите си, че доста добре знае какво би трябвало да направи, в случай че още веднъж напълнее. Кортни се съгласява с всичко казано, само че твърди, че залага на кето диетата и периодическото недояждане. Тя прибавя, че доста внимава за признатите калории и се е отказала от сладкото и подсладените питиета.

Източник: Tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР