Клои Кардашян и Тристан Томпсън са на крачка от това

...
Клои Кардашян и Тристан Томпсън са на крачка от това
Коментари Харесай

Клои Кардашян и Тристан Томпсън си търсят къща - slava.bg

Клои Кардашян и Тристан Томпсън са на крачка от това да се съберат. Според информация на международните медии, двамата обмислят дали да си купят къща.

След като прекараха дружно обществената изолираност поради щерка си Сторми, двамата са съумели да изгладят някои несъгласия и да възобновят възприятията си един към различен.

Според източник на US Weekly, Клои и Тристан към този момент преглеждат разгласи за парцели, като 29-годишният състезател упорства да заживеят дружно и да покаже на майката на детето си, че към този момент се е трансформирал и държи на фамилията.

Освен изявления за новия дом на двамата, които очевидно ще си дадат втори късмет, доста американски издания пишат, че 36-годишната Клои е подготвена да има второ дете от Томпсън.

„ Тя се надява, че Тристан се е трансформирал вечно и ще бъде предан сътрудник “, разясняват още близки до двамата. Според тях, явен знак, че той има предпочитание да бъде с нея е това, че към този момент не се движи със старите си другари и не посещава шумни празненства.

Клои Кардашян и Тристан Томпсън са дружно от септември 2016 година Двамата обаче се разделиха февруари предходната година откакто баскетболистът изневери на риалити звездата с другарка, близка до сестрите ѝ.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР