Клои Кардашиян е в очакване на първото си дете. Баща

...
Клои Кардашиян е в очакване на първото си дете. Баща
Коментари Харесай

И Клои Кардашиян е бременна с първото си дете

Клои Кардашиян е в очакване на първото си дете. Баща е приятелят ѝ Тристан Томпсън.

Тя е следващата сестра в клана Кардашиян/Дженър, която ще се снабди с рожба през идната година. Освен Ким, която ще стане майка, с помощта на услугите на сурогатна майка, и дребната Кайли Дженър е в очакване на своята първа рожба.

Според близки на семейството, Клои е в начална бременност и към този момент в в третия месец. Кардашиян и Томпсън не са намеквали за идното щастливо събитие в скорошните си изявления в обществените мрежи, нито са коментирали новината, само че източници я удостоверяват пред изданията US Weekly и People.

От последните разголени фрагменти, които самата Клои споделя, никой не би предположил, че е бременна, защото коремът ѝ наподобява в съвършена форма. Очакваме скоро удостоверение на новината и от бъдещите родители.

Клои и баскетболистът Тристан Томпсън са дружно от година. Преди него, русокоската беше омъжена за различен кадър на NBA – Ламар Одом. Двамата се женят през 2009 година след плевел едномесечен романс, а сватбата им беше излъчена онлайн в фамилното тв реалити. Впоследствие обаче връзките им се скапаха и в края на 2013-та Клои подаде молба за бракоразвод.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР