Кливландските пазители се събират отново с Austin Hedges, като се

...
Кливландските пазители се събират отново с Austin Hedges, като се
Коментари Харесай

Guardians се споразумяха с C Austin Hedges за 4 милиона долара, 1-годишен договор в очакване на физически, казва източник на AP

Кливландските пазители се събират още веднъж с Austin Hedges, като се споразумяха с известния деец кечър за 4 милиона $, едногодишен контракт, сподели лице, осведомено със договорката, пред Асошиейтед прес в неделя.

Хеджис, който игра в Кливланд от 2020-22 година, ще подпише контракта, откакто премине медицински обзор, сподели индивидът, който приказва за изискването анонимност, защото договорката не може да бъде финализирана, до момента в който не приключат медицинските проби.

Пазителите направиха два хода с улавянето си в неделя, разменяйки Кристиан Бетанкорт на Маями Марлинс. Кливланд, който изиска освобождение на Бетанкорт на 6 ноември, ще получи парични хонорари в договорката.

Въпреки че не е кой знае какъв нападател, Хеджис е постоянен в отбрана и може би най-важното е, че е водач на клуба. На Пазителите им липсваше наличието му през предишния сезон и изключително въздействието му върху по-младите играчи.

Хеджис приключи предишния сезон, печелейки Световни серии с Тексас Рейнджърс....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР