Клипът със стрелба по мигрант дойде точно преди решението страната

...
Клипът със стрелба по мигрант дойде точно преди решението страната
Коментари Харесай

Миков: Фон дер Лайен и Рюте да дойдат и да месят баници на Елхово, защо за един ден Радев смени позицията си за Шенген?

" Клипът със пукотевица по мигрант пристигна тъкмо преди решението страната ни да влезе в Шенген, с цел да се покажат неприятните българи, които " стреляха " по папата. Много ми е забавно, че има и български играчи в цялото това нещо. Когато атакуват служителите на реда ни, би трябвало да се отбраняват по закона на Министерство на вътрешните работи. Другият вид е да ги убиват. Преминаването на националната граница е закононарушение по Наказателния кодекс. Да пристигна Урсула фон дер Лайен с Рюте и с останалите, да се наредят към Елхово и да месят баници за мигрантите. Sky news превъзбуди българските правозащитни организации. Върви акция против страната ни и това е ясно, само че ние не се пазиме по никакъв метод ". Това съобщи някогашният вътрешен министър Михаил Миков пред BGonAir. 

" Някои хора, които се мислят за политици, имам предвид Политическа партия, охулват България. И аз съм бил в съпротива и знам до къде може да се стига. Били сме в интервал, в който участието ни в Европейски Съюз е било сложено на карта. Тогава имаше общи старания, а сега виждаме борбата за власт, с цел да се вземат едни пари. Не знам за какво Румен Радев промени позицията си от през вчерашния ден до през днешния ден и счита, че следващата година ще влезем в " Шенген "? И в този момент - ще сечем евромонети, с цел да поемем задълженията на Италия и на Испания, на огромните в Европа. Това ли е цената на " Шенген "? Ние сме изпълнили всички критерии, в това число и за еврозоната ", безапелационен е Миков. 

" Ако не се сформира с първия, допускам, че може да имаме държавно управление с третия мандат. Проф. Николай Габровски е неоспорим престиж и както виждате, отива се към кандидатури на персонажи. Големият въпрос е каква политика ще организира този кабинет, тъй като той е средство, а не цел. Парадоксално е, че средствата, които ще получим от Плана за възобновяване са по-малко от потенциала и опциите на българската енергетика. Най-накрая страната ни би трябвало реалистично да пази ползите си ", сподели още Миков. 

Той разяснява и изказванията на холандския министър председател, че границата се минава за 50 евро и допусна, че може да е бил напушен, когато е споделил съмненията си. " В отчет на " Интерпол " има данни, че Нидерландия генерира огромна престъпност - детска порнография и трафик на опиати, приказваме за кокаин ", добави някогашният член на Българска социалистическа партия. 

По мотив новото ляво обединяване на Костадин Паскалев, Мая Манолова, Татяна Дончева и Георги Кадиев - Миков разяснява, че не е участвал, тъй като не му е там мястото. " Някакви партии отвън Българска социалистическа партия са тръгнали да се събират, с цел да вземат решение вътрешен проблем на " столетницата ". Тревожните процеси в Българска социалистическа партия остават. Вчера партията изключи единствения си кмет в столичен регион, става въпрос за " Изгрев ", с претекстовете, че не слушал партията. От друга страна, Българска социалистическа партия е подкрепила 3-4 районни кметове на десницата, само че против тях не споделя и " мяу " ", установи Михаил Миков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР