Клиника Термична травма, пластично-възстановителна и естетична хирургия на МБАЛ-Варна към

...
Клиника Термична травма, пластично-възстановителна и естетична хирургия на МБАЛ-Варна към
Коментари Харесай

По най-висок стандарт: Реновираха стратегическа клиника във ВМА-Варна

Клиника „ Термична контузия, пластично-възстановителна и естетична хирургия ” на МБАЛ-Варна към Военномедицинска академия (ВМА) към този момент е напълно ремонтирана и осъвременена.
 ВМА
Паралелно с реновирането на клиниките в столичната военна болница, започнаха ремонтни действия и в периферните, оповестиха от лечебното заведение.
 ВМА
Модернизацията е в унисон с цялостната идея на управлението на Академията за превръщането й във високотехнологична болница, предлагаща най-съвременни способи за диагностика и лекуване и с разбирането, че всеки един военнослужещ, без значение в коя част на страната се намира, има право на идентична качествена помощ.
 ВМА
Клиника „ Термична контузия, пластично-възстановителна и естетична хирургия ” на Военноморска болница е основана през 1988 година и от този момент на процедура не  е реновирана. 33 години по-късно към този момент е преобразена по европейски модел, като след траялия няколко месеца ремонт, експертите към този момент могат да лекуват болните при съвършени условия и в уютна конюнктура.
 ВМА
" По здравна карта ние отговаряме за Североизточна България и Черноморието. В региона към нас няма друга такава профилирана клиника - освен за термична контузия, само че и за пластично-реконструктивна хирургия. Поемаме изгаряния от минимален до най-голям %, правим и редица реконструктивни интервенции, разяснява доцент Йоланда Папазова, началник на клиниката.

При нас се работи безусловно всичко в региона на пластичната хирургия, реконструкции и изгаряния , мекотъканни недостатъци, рани. Изключение прави само естетичната хирургия ", добавя експертът.
 ВМА
" Около 400 са високоспециализираните и огромните интервенции, осъществявани в клиниката на годишна база. Т.нар. дребните процедури варират сред 1000-1500, а междинните са към 700 -800.
 ВМА
Няма по какъв начин да скрием удовлетворението си, че всичко е актуализирано до най-малкия подробност. Операционната зала е оборудвана с най-съвременна инсталация, асептичната и септична превързочни също са напълно преоборудвани ", регистрира доцент Папазова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР