Клиентите на Vivacom вече могат да открият новия смартфон на

...
Клиентите на Vivacom вече могат да открият новия смартфон на
Коментари Харесай

Vivacom предлага новия смартфон Redmi Note 11S 5G

Клиентите на Vivacom към този момент могат да открият новия смарт телефон на марката Xiaomi - Redmi Note 11S 5G, в магазините на телекома и онлайн тук.

Моделът предлага доста положително съответствие сред разнородни функционалности и налична цена.

Той може да бъде закупен на цена от 15.98 лева на месец за 36 месеца с проект Unlimited 50 дружно със стъклен протектор.

Важно преимущество е също, че Redmi Note 11S 5G поддържа мобилни връзки от пето потомство и e изцяло съчетаем с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®1. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Redmi Note 11S 5G има 6.6-инчов IPS екран с резолюция 2400 x 1080 px, който подсигурява ярка и реалистична картина при гледане на филми, игри или достъп до други приложения. Скоростта на освежаване е 90Hz, гарантирайки по-гладко преживяване, а в добавка технологията AdaptiveSync настройва автоматизирано подобаващата периодичност на освежаване, съобразявайки се със спецификите на другите приложения. Дисплеят е предпазен от Gorilla Glass 3 покритие.

Смартфонът разполага с мощна тройна задна камера, чийто главен датчик е 50 MP и подсигурява основаването на по-ярки и ясни фотоси. Освен него откъм гърба са ситуирани още един 8 MP ултраширокоъгълен (119˚) и един 2 MP макро датчик. Селфи камерата, от своя страна, е 13 MP. Вграденият изкуствен интелект усъвършенства качеството на снимане, без значение в какви условия снима.

Високата продуктивност на Redmi Note 11S 5G е обезпечена от 8-ядрения процесор MediaTek Dimensity 810. Смартфонът се предлага с 4 GB оперативна и 128 GB вътрешна памет, която може да бъде допълнена до 1 TB, чрез карта. За задачата се употребява вторият слот за nano SIM.

Капацитетът на батерията на апарата е 5000 mAh и поддържа 33W Pro бързо зареждане. Освен клетъчни връзки от пето потомство, той поддържа също и безжичните стандарти Wi-Fi, Bluetooth и NFC. Операционната му система е Android 11, а измежду екстрите му са също датчици за пръстови отпечатъци и за лицево различаване, както и стандарт IP53 за прахо- и водоустойчивост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР