Клиентите на ЧЕЗ Електро България“ АД, които оцениха удобството, сигурността

Клиентите на ЧЕЗ Електро България“ АД, които оцениха удобството, сигурността ...

ЧЕЗ Електро подари 13 сметки за ток на клиенти, регистрирали се за е-фактура през последните 3 месеца

Клиентите на „ЧЕЗ Електро България“ АД, които оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, вече са 490 хиляди.
От тях над 12 хиляди се регистрираха за услугата по време на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ и дадоха своя принос към опазване на природната среда. С избора си те спасиха от изсичане 200 дървета и ще намалят използването на хартия с близо 286 300 листа годишно, с което всяка година ще спестяват и по 7 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им.  

ЧЕЗ Електро съдейства на клиентите си при излизане на свободен пазар ЧЕЗ Електро съдейства на клиентите си при излизане на свободен пазар
На 10 юни 2021 г. изтича крайният срок, в който всички небитови клиенти трябва да сключат договор с лицензиран търговец – доставч...

13 клиенти на дружеството от Гоце Делчев, Козлодуй, Перник, Плевен, Сандански и София получиха като подарък от ЧЕЗ Електро стойността на последно платената от тях фактура за електроенергия.
Клиент от Враца спечели смартфон, а късметлии от София взеха смарт часовник, таблет и кафеавтомат.  
Електронната фактура е напълно безплатна. След регистрацията клиентите могат да следят документите си, както в персоналния си електронен архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

Юри Иванов от Враца вече ползва нов смартфон от ЧЕЗ Електро Юри Иванов от Враца вече ползва нов смартфон от ЧЕЗ Електро
„Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура“ продължава до 31 май 2021 г. В кампанията, стартирала на 1 март 2021 г., могат да учас...
Заявете своята на , на номер 0700 10 010, на имейл , както и във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България. 
Осигурете си удобство и сигурност! Печелите Вие, ще спечели и природата!

Източник: actualno.com