Клиентите на британската компания Naturist Cleaners, която предлага услугата -

...
Клиентите на британската компания Naturist Cleaners, която предлага услугата -
Коментари Харесай

Голите чистачки - какви ги предпочитат мъжете?

Клиентите на английската компания Naturist Cleaners, която предлага услугата - гола чистачка избират не доста млади и закръглени дами, заяви Daily Mirror.
Основателката на компанията Лаури Смит твърди, че за нея работят повече от 300 дами за всеки усет. При поръчката клиентът би трябвало да уточни възрастта, структурата и размера на бюста на служителката, която би желал да види по какъв начин се вихри с парцал вкъщи му. За почистването може да бъде определен и мъж или даже двойка.
" От услугите ни се възползват разнообразни хора, споделя Смит. - И освен мъже. Има дами, които поръчват мъже чистачи. "
По думите ѝ множеството клиенти избират не доста млади дами със закръглени форми.
Поръчката на гола чистачка коства 45 паунда за час, плюс 20 паунда за запазване. Чистенето в облекла излиза по-евтино - 25 паунда на час. През януари 2017 година, когато за първи път се заприказва за Naturist Cleaners цените са били с 20 паунда по-високи.
През 2017 година в Париж се откри първия във Франция ресторант за нудисти. При влизането в заведението посетителите би трябвало да се съблекат напълно, като оставят облеклата си в дрешника. След това те умерено може да обядват голи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР