Клиентите на А1 вече могат да се възползват от още

...
Клиентите на А1 вече могат да се възползват от още
Коментари Харесай

Нови и по-добри условия с А1 роуминг плановете за бизнеса и потребителите

Клиентите на А1 към този момент могат да се възползват от още по-атрактивни условия за диалози и мобилен интернет по време на пътешестване в чужбина.

С новите условия на тарифен проект A1 Roaming Revolution частните клиенти на телекома ще могат да употребяват в Европейския съюз минути, SMS и MB съгласно националния си проект и политиката за заслужено прилагане. А в над 100 дестинации отвън Европейски Съюз ще разполагат с преференциални цени за диалози и 500 MB против дневна такса по зони, започващa от 4,99 лв..

Бизнес клиентите на А1 също могат да се възползват от по-добри условия с актуализирания роуминг проект Business Roaming Revolution без дневна такса в границите на Европейски Съюз при ползване до 1000 МВ дневно.

По време на пътешестване в чужбина клиентите ще бъдат таксувани за роуминг услуги съгласно зоната, в която са, а не на страна, както до момента. Отпада и таксата за реактивация при прекъсване и наново включване на роуминг проекта. Така даже при по-дълги пътувания, с повече включени дестинации, те могат да плануват разноските си за информационни услуги. С по-благоприятните условия на роуминг цените потребителите към този момент няма да се нуждаят да стопират мобилните си данни и да разчитат единствено на Wi-Fi мрежи.

За Македония, Сърбия, Турция и Англия (Зона 2) роуминг проектът дава на частните клиенти неограничени минути за диалози и 500 MB на ден против такса от 4,99 лв.. За бизнес потребителите в проекта са включени 1000 МВ, а дневната такса в тази зона е 5,99 лв. без Данък добавена стойност.

В Зона 3 са включени 18 страни, измежду които Швейцария, Черна гора и Албания, а пътуващите клиенти на А1 могат да се възползват от 500 MB на ден и преференциална цена от 0,59 стотинки на минута против 9,99 лв. дневно. В зона 3 бизнес клиентите ще могат да беседват на цена от 0,49 лв. на минута и да сърфират в границите на 1000 МВ против 14,99 лв. без Данък добавена стойност дневно.

Четвъртата зона включва максимален брой страни, измежду които екзотичните дестинации Египет, Тунис, ОАЕ, Малдиви, Доминиканска република, Катар, Виетнам и доста други. Пакетът за Зона 4 е на дневна цена от 19,99 лв. и включва 500 MB и 1,99 лв. цена на минута за изходящи и входящи повиквания. За бизнес клиентите са планувани 1000 МВ дневно, дневната такса в тази зона е 29,99 лв. без Данък добавена стойност, а цената за минута диалог е 1,59 лв. без Данък добавена стойност.

Всички страни, които не са включени в останалите зони, попадат в Зона 5. Тя е без дневна такса, като за частните клиенти цената за 1 MB е 9,99 лв., а за бизнес клиентите – 7,99 лв. без Данък добавена стойност. Входящите и изходящи повиквания за потребителите костват 2,99 лв. на минута, а за бизнес клиентите - 1,99 лв. без Данък добавена стойност на минута.

Революционните роуминг проекти на А1 оферират на клиентите успокоение и сигурност при пътешестване в чужбина. С тях клиентите могат да споделят свободно и да употребяват интернет на преференциални цени в над 130 страни в целия свят. През мобилното приложение Моят А1 клиентите елементарно могат да ръководят проектите и разноските, свързани с тях, както в Европа, по този начин и по целия свят.

Новите революционни условия на роуминг проектите могат да бъдат задействани еднократно посредством безвъзмезден SMS с текст „ ОК “ на къс номер 17280 (за частни клиенти), на номер 17920 (за бизнес клиенти) или през платформата Моят А1.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР