Клиентите, които поръчат до края на март новия Citroen e-C3,

...
Клиентите, които поръчат до края на март новия Citroen e-C3,
Коментари Харесай

Citroen e-C3 се предлага пакетно със зарядна кутия за стена

Клиентите, които поръчат до края на март новия Citroen e-C3, който се предлага от 23 300 евро, ще получат и стенна кутия. Доставката на напълно електрическия дребен автомобил ще стартира през юни 2024 година eProWallbox от Free2Move eSolutions на стойност 799 евро предлага мощ до 22 кВт. Той е образован и обвързван, и разрешава на потребителите да ръководят процесите на зареждане посредством смарт телефон и да употребяват надзор на достъпа, с цел да дефинират кой може да зарежда.

Новият e-C3 е наличен за поръчка онлайн и от комерсиалните сътрудници на Citroen от началото на февруари и съгласно производителя има за цел да предефинира съотношението цена-производителност за електрическите транспортни средства на цялостен работен ден в B сегмента. e-C3, създаден във Велизи покрай Париж и създаден във фабриката на Stellantis в Търнава, Словакия, може да измине над 300 километра с едно зареждане (WLTP) и предлага бързо зареждане с до 100 кВт като общоприет.

За 23 300 евро e-C3 You идва, наред с други неща, с 16-цолови стоманени джанти с капачки, окачване Citroen Advanced Comfort, електрически прозорци, задна помощ при паркиране и LED фарове. Станцията за смарт телефон MyCitroen Play, Bluetooth система за свободни ръце, както и деен помощник за спешно прекъсване и помощник за поддържане на лентата, различаване на пътни знаци, помощник за внимание, спомагателен радиатор с прелиминарен климатик посредством приложението MyCitroen и бордово зарядно устройство 7,4 кВт също са постоянно на борда.

e-C3 Max (от 27 800 евро) има, наред с други неща, 17-цолови алуминиеви джанти с „ диамантено “ рязане, седалки Citroen Advanced Comfort, помощ при паркиране откъм гърба с камера за заден ход, апостериори зареждане за смарт телефони, автоматизиран климатроник, MyCitroen Drive с 10.25 " сензорен екран и безжични Android Auto и Apple CarPlay. Освен това клиентите могат по избор да прибавят бордово зарядно устройство от единадесет кВт към версиите You и Max, както и зимен пакет, включващ отопление на предните седалки, отопляем волан и отопляемо предно стъкло.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР