Клиентът разполага със собствен, заделен капацитет от честотната лента, не

...
Клиентът разполага със собствен, заделен капацитет от честотната лента, не
Коментари Харесай

Нетера разширява услугата Гарантиран интернет в над 180 страни

Клиентът разполага със личен, заделен потенциал от честотната лента, не го споделя с други, разчита на дискретност, сигурност и високи скорости

Независимата българска телекомуникационна компания Нетера уголемява от през днешния ден предлагането на услугата (Dedicated Internet Access; DIA) допълнително от 180 страни. DIA e личен, конфиденциален интернет достъп, който по натурален път е и по-сигурна форма на световна съгласуваност.

Гарантираният интернет на Нетера се разграничава от общоприетата широколентова услуга по това, че бизнесът разполага със личен, заделен потенциал от честотната лента, а не го споделя с другите консуматори на съответния интернет снабдител.

DIA обезпечава на бизнес потребителите по-голям надзор върху тяхната съгласуваност. Компаниите се радват на обезпечена скорост, еднообразно бърза за входящ и произлязъл трафик, без значение от интензивността на работата им, размера от данни, деня и часа.

Връзката е и по-сигурна, а онлайн системата за мониторинг на Нетера (NOMS), която следи интензивно услугата в действително време, в допълнение подсигурява нейното качество и наличност.

„ Разширяването на услугата ни Гарантиран интернет на интернационалните пазари е освен трогателен ход за Нетера, само че и потвърждава какъв брой ангажирани сме да продължим да влагаме в мрежата си и в интерес на нашите клиенти ", разяснява Невен Дилков, създател и шеф на Нетера. „ Води ни желанието да дадем опция на още повече наши клиенти по света да опростят своето телекомуникационно решение посредством обезпечена, лична интернет връзка - персонално тяхна, частна, постоянно налична, непрестанно налична ".

Разширяването на географското покритие на услугата Гарантиран интернет е в отговор на световните трендове и потребности от съгласуваност. Способността на Нетера да реагира бързо и да влага в разширение демонстрират, че компанията е в добра позиция да отговори на това ново търсене в международен мащаб.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР