Клавиатура, слушалки и микрофон ще зарадват домашните любимци(снимка: HyperX) Компанията за

...
Клавиатура, слушалки и микрофон ще зарадват домашните любимци(снимка: HyperX)
Компанията за
Коментари Харесай

Предлагат компютърни аксесоари за кучета


Клавиатура, слушалки и микрофон ще зарадват домашните любимци
(снимка: HyperX)

Компанията за геймърски артикули  HyperX, благосъстоятелност на HP, разгласи партньорство с организацията Pets Lifestyle and You (P.L.A.Y.), в границите на което ще бъдат основани меки играчки под формата на клавиатура, слушалки и микрофон за кучета, основани на известните HyperX устройства.

„ Ние всички сме геймъри ”, споделя маркетинг шефът на HyperX Стефани Уинклер, представен от PCMag. Очевидно компанията се надява, че геймърите, които имат кучета, ще купуват специфични аксесоари, с цел да играят с техните домашни любимци. Трудно е да се каже дали сходна концепция ще проработи.

Що се отнася до самите нови артикули, клавиатурата Alloy Keybark е основана на модела HyperX Alloy Origins 60, слушалките Cloud Arfa са направени на основата на устройството Cloud Alpha, а микрофонът PAWdcast е трансформация на Quadcast S.
още по темата
Дизайнът на новите компютърни аксесоари не включва нормалните USB портове и RGB подсветка. Вместо това, устройствата са способни да издават мощни скърцащи звуци, което може да е от основно значение за триумфа им, поради обстоятелството, че са предопределени за кучета.

Един от създателите на портала PCMag тества новите артикули върху своето куче. Той отбелязва, че домашният любим се интересува най-вече от скърцащата клавиатура и освен от звуците, само че и от меката ѝ текстура. Първоначално кучето отказало да носи слушалката, само че след известно време привикнало с нея.

Цените на компютърните играчки за кучета ще варират от $10,99 до $15,90 на дребно. В допълнение, клиентите ще могат да закупят съпътстваща постеля Pulsefur за своя домакински любим в междинен или огромен размер на цена надлежно $65 или $79. А пакет HyperX от клавиатура, слушалки и микрофон ще се предлага за $37,50. Продажбите ще стартират този месец.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР