Класиралата се на второ място на балотажа в София Мая

...
Класиралата се на второ място на балотажа в София Мая
Коментари Харесай

Манолова намекна, че ще прави политически проект

Класиралата се на второ място на балотажа в София Мая Манолова разгласи, че няма да разяснява резултатите от изборите, преди излизането на окончателните. Според самостоятелния претендент за кмет, подсилен от Българска социалистическа партия, разликата ѝ с издигната от ГЕРБ Йорданка Фандъкова е под 3%. Данните били от паралелното броене, което правили хора от щаба ѝ.

Освен, че за момента Манолова не признава изборната си загуба, тя загатна, че даже и резултатите на социологическите организации да се окажат правилни, ще откри метод да остане в политиката. " Няма да се откажа. Ще намеря методът и формата тази гражданска сила да не бъде пропиляна и разпиляна, а да бъде фокусирана за постигането на една действителна цел- смяна на модела в София и в България. Как ще го направя ще разглася, откакто чуем окончателните резултати от днешното гласоподаване ", разяснява Манолова.

В изявлението си след втория тур тя още веднъж приказва за силови практики, за пазаруване на гласове от страна на ГЕРБ, както и за безучастие от страна на правоохранителните органи във връзка с сигналите за изборни операции от щаба ѝ. " Властта няма боязън от закона и няма позор от хората ", съобщи Манолова.

" 170 00 души гласоподаваха за мен. Благодаря на всички, които гласоподаваха по съвест, останалите знаят какъв брой коства съвестта им ", сподели Манолова. Добави, че съгласно паралелнот броене на нейния щаб разликата ѝ с Фандъкова е паднала от 12% на под 3 на 100.

" Дадох всичко от себе си в една сложна, жестока и нечестна акция. Не отговорих на вандалските актове с вандализъм, на лъжата с неистина, на експанзията с експанзия, на пазаруването на гласове. Подкрепата на хората, вдъхновението на хората за мен бяха по-важни от операциите и черната акция ", разяснява още самостоятелният претендент.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР