Класацията Career Show Index 2020 обяви 50-те най-добри работодатели в

...
Класацията Career Show Index 2020 обяви 50-те най-добри работодатели в
Коментари Харесай

Кои са 50-те най-добри работодатели в България от класацията Career Show Index

Класацията Career Show Index 2020 разгласи 50-те най-хубави работодатели в България. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години. В компилацията са събрани оценките на спечелилите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българска асоциация за ръководство на хора 2019, Forbes business awards 2020 и Company of the year 2018.

“В турбулентни времена като днешните е извънредно значимо да откроим най-хубавите практики измежду работодателите. Да покажем, че без значение от изискванията, има компании които дават всичко от себе си да бъдат шеф за образец, да покажат, че вършат всичко, с цел да притеглят, задържат и образоват чиновниците си. Career Show Index насочва вниманието към работодателя като фактор със значение освен за заетостта и укрепване на стопанската система, а за създаване на една цялостна работодателска просвета ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Първите места в влиятелния работодателски показател се заемат от:

A1 България

Experian Bulgaria

Райфайзенбанк България ЕАД

Paysafe Group

TELUS International Group

Чудесна вест е и, че редица напълно български компании като - “Заедно в час ”, Telerik Academy, Елпром Троян, Ван Холдниг (Фантастико) и други попадат в топ 50.

Можете да видите цялата ранглиста Career Show Index 2020 тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР