Класация на най-известните и ефективни диети, с които бързо ще

...
Класация на най-известните и ефективни диети, с които бързо ще
Коментари Харесай

Топ 7 най-ефективни диети за отслабване

Класация на най-известните и ефикасни диети, с които бързо ще постигнете мечтаните резултати за къс период от време и ще запазите резултатите години наред.

Класацията включва диети, които са потвърдили, че работят за вас и вашето ненужно тегло. Всяка една в класацията има своите преимущества и дефекти, и несъмнено не всяка е подобаваща точно за вашия организъм и вашата цел. Разгледайте подробната информация за всяка от тях и се спрете на диетата,която дава отговор на вашите условия, и която ще бъде наслаждение да изпълнявате в постигането на заветната цел, а точно намаляване.

90 дневна диета за оптимално намаляване

Една от най-известните диети в света. Слави се с бързо намаляване и елементарно следване на разпоредбите й, и допринасяне на здравословния метод на живот във вашето всекидневие. 90 дневната диета не е фрапантна, само че спомага за оптимално намаляване в къси периоди. По време на провеждането й може да ядете всичко стига да следвате разпоредбите й. Диетата се организира тъкмо 90 дни, не три месеца, а 90 дни. Състои се от три цикъла по 30 дни. От стартирането й, стартират да се редуват четири разнообразни дни:

– първи протеинов ден

– втори ден на бобовите и варивата

– трети ден на въглехидратите

– четвърти плодов ден

Последователността е наложителна. Всеки 29-ти ден е воден ден . В 90 дневната диета има три такива дни. Вижте подробна информация за 90 дневна диета за оптимално намаляване.

Лунна диета

Друга доста известна диета за намаляване. Едва ли има човек, който не е чувал за нея, даже да не е последовател на сходни хранителни режими. Тя спада в категорията на здравословните диети, изключително в случай че се ползва с мярка. Лунната диета следва етапите на Луната и се извършва съгласно тях.

Лунната диета предлага два разновидността за осъществяване, 24 часов или 72 часов режим. При еднодневния режим може да се извършва до четири пъти месечно, а при тридневния най-много два пъти в месеца. Диетата стартира при нахлуване на Луната в някоя от етапите и завърша 24 часа. При 72 часовия вид стартира 24 часа преди нахлуване на Луната във фаза.

Вижте подробна информация и препоръки за Лунната диета и лунен календар за 2016.

Диета с кисело мляко за бързо намаляване

Една от страхотните диети в нашата ранглиста, която се базира на най-вкусния артикул на българската софра, а точно положителното остаряло кисело мляко. Диетата се основава на потреблението на кисело мляко, толкоз колкото желаете, а резултата е впечатляващ. Режимът е елементарен за осъществяване и не изисква строго придържане към график, а единствено съблюдаване на съществени правила, свързани с тази диета. Предвидена е за заети хора, които нямат задоволително време да си подготвят специфична храна, и които все пак желаят да отслабнат. Изпълнява се една седмица, за което време могат да се смъкват до 6 кг (това зависи от самостоятелния организъм). Вижте детайлности за диета с кисело мляко за оптимално намаляване.

Точкова диета, цялостна таблица за бързо намаляване

Една от старите диети е точно тази, точкова диета. Позната на генерации хора, и за която и до ден-днешен се спори от кое място тъкмо е произлязла. Базира се на хранителния режим на астронавтите, по тази причина е известна и с името “Американско галактическо знамение ”. “Чудо ”, тъй като тя е един от ефикасните режими за продължително събаряне на килограми, без да се лишавате от доста артикули. Състои се от точкова система, в която всеки артикул носи избрани точки и съгласно задачата, която желаете да постигнете с тежестта си са разрешени избран брой точки дневно. Има два разновидността за осъществяване на точковата диета, фрапантен и естествен. Тук може да прочетете повече за точкова диета с цялостна таблица за бързо намаляване.

Протеинова диета на доктор Пиер Дюкан

Поредната супер известна диета. Спорната протеинова диета на доктор Пиер Дюкан. Спорна като всеки различен хранителен режим. Базира се на протеинова офанзива на организма и принуждаването му да работи по дейно, да реализира бърз метаболизъм и свалените килограми да бъдат с дългогодишен резултат. Състои се от няколко фази/етапи, при спазването на които доктор Пиер Дюкан подсигурява лесното намаляване и поддържането на сваленото тегло години наред, без неприятни йо-йо резултат. Прочете подробната информация за протеиновата диета на доктор Пиер Дюкан и следвайте препоръките, в случай че желаете и вие да постигнете позитивен резултат за по-дълго време.

Житната диета на Дънов с дати за 2016

Определено житната диета е прецизна диета и не е за всеки. Но, един път слеете ли се с концепцията, ще осъзнаете, че това не е просто диета, а изчистване на цялата душа. Постигането на мир и неповторима бликаща сила,е  част от тайнството на този режим. Състои се единствено от жито, вода, ябълки и лимони. Без подготовката и зареждането трае тъкмо 10 дни. Стартира в избран ден. Прочете подробната информация за житната диета на Дънов с дати за 2016 година.

Диета японско знамение

Това е също доста известна диета, поради фрапантната смяна в тежестта, която се реализира единствено в границите на две седмици. За сметка на това обаче е строга и не е за всеки. Позволената храна е много лимитирана като количества и в случай че нямате мощна воля, или пък имате страховит вкус, тази диета просто не е за вас. Излишно е  да се мъчите. По-добре изберете някоя от другите. Хубавото обаче е, че продължава единствено две седмици, което се явява спомагателен тласък за нейната приложимост.

Диетата японско знамение се характеризира със непоколебим режим, който би трябвало да се извършва доста прецизно, в случай че желаете да постигнете и запазите оптималния резултат от нея. В подробната информация за диетата сме ви показали режима за 7 дни, който се повтаря през идващите 7. За него, както и спомагателни препоръки за диетата може да намерите тук – Диета за намаляване японско знамение.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР