Кийра Найтли е от онези актриси, които може да видите

...
Кийра Найтли е от онези актриси, които може да видите
Коментари Харесай

Холивудски секссимвол отказва да снима секс сцени, ако режисьорът е мъж

 Кийра Найтли е от тези актриси, които може да видите в много разнообразни функции: от пиратска хубавица в блокбъстъри като " Карибски пирати " до съветската психоаналитичка Сабина Шпилрайн, паднала " жертва " на връзките сред Юнг и Фройд. Виждали сме Кийра Найтли и в много откровени и показващи плът подиуми - да вземем за пример в " Херцогинята " (The Duchess, 2008 г.), където играе Джорджана Кавендиш, херцогиня на Девъншир, осведоми " Webcafe ".

След като роди двете си деца обаче Кийра Найтли включи в актьорските си контракти експлицитна уговорка " без голота ".

В подкаста на Chanel Connects актрисата споделя, че секс сцените, снимани пред мъжки режисьори, я карат да се усеща " доста неловко ", по тази причина не се вижда още веднъж в роля, която би изисквала снимането на такива.

" Отчасти е поради суетност, само че и поради мъжкия взор. Чувствам се доста неловко в този момент, представяйки си да съм гола пред очите на мъже ", разяснява актрисата.

Найтли схваща, че някои режисьори имат потребност от " някой, който да наподобява секси " и че съществуват " тези ужасни подиуми, когато цялото ти тяло е мазно и всички грухтят ". Актрисата обаче споделя, че тя се намира в стадий от кариерата си, когато към този момент не е заинтересувана да взе участие в такива подиуми.

Посочва, че " прекомерно суетна ", тялото ѝ е износило и родило две деца и към този момент нямам предпочитание да " стои гола пред група мъже ".

Екранната Елизабет Суон е склонна да направи изключение в случай че става дума за история, която споделя за пътя на майчинството и приемането на личното тяло, само че тогава ще желае да работи с жена режисьор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР