Китайците побързаха да резервират пътувания в чужбина, след като Пекин

...
Китайците побързаха да резервират пътувания в чужбина, след като Пекин
Коментари Харесай

Китайците резервират полети за чужбина след края на мерките за Covid

Китайците побързаха да резервират пътувания в чужбина, откакто Пекин разгласи, че ще отвори още веднъж границите си през идващия месец.
Прочетете още
Заявленията за паспорти за китайски жители, които желаят да пътуват в чужбина, ще бъдат обновени от 8 януари, заяви имиграционната администрация.

Това идва в отговор на известие от понеделник, което постави завършек на съвсем три години строги правила за карантина за идващите.

Китайските туристи няма да имат цялостен свободен достъп до всички страни. 

Япония - една от най-популярните дестинации за китайските пасажери - разгласи, че всички пасажери от Китай би трябвало да покажат негативен тест за Covid при идването си или да се слагат под карантина за седем дни, заради скока на случаите там.

Индия също сподели, че пасажерите от Китай (както и някои други страни) би трябвало да покажат негативен тест за Covid, когато дойдат.

Облекчаването на разпоредбите за пътешестване в Китай - последната част от политиката на страната за нулев Covid - идва, до момента в който страната се бори с нова вълна от инфекции.

Негодуванието против политиката на държавното управление - което провокира редки обществени митинги против президента Си Дзинпин през ноември - докара до облекчение на Covid рестриктивните мерки в цялата страна.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР