Китайското правителство започва да твърди, че новият коронавирус не идва

...
Китайското правителство започва да твърди, че новият коронавирус не идва
Коментари Харесай

Пекин твърди, че новият коронавирус не идва непременно от Китай

Китайското държавно управление стартира да твърди, че новият ковид не идва безусловно от Китай и към този момент не се колебае да употребява тайни теории, заяви Франс прес.

Управляващият комунистически режим е упрекнат, че е просрочен да реагира на появяването на епидемията, само че в този момент контраатакува, като загатва, без никакви научни доказателства, че коронавирусът може да е пристигнал от чужбина.

" Възможно е американската войска да е донесла епидемията в (епицентъра на епидемията) Ухан. Съединени американски щати ни дължат пояснение ", съобщи в Туитър представителят на китайското външно министерство Чжао Лицзян.

Според някои теории в китайски обществени медии вирусът може да е бил донесен в Китай от американската делегация на Световните военни игри, които се състояха през октомври в Ухан.

В туита си Чжао Лицзян разгласява видео от изявление на шефа на Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати, който споделя в Конгреса, че някои американци, за които се е считало, че са умряли от сезонен грип, са се оказали носители на ковид.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР