Китайското министерство на водните ресурси публикува работен план, който цели

...
Китайското министерство на водните ресурси публикува работен план, който цели
Коментари Харесай

Китай ще повиши водоснабдяването на селските райони до 92%

Китайското министерство на водните запаси разгласява работен проект, който цели да усили достъпа до чешмяна вода в селските региони през тази година до 92%. Мащабните планове за водоснабдяване се чака да обслужват 63% от селското население на страната, излиза наяве от проекта.

Министерството прикани районите на провинциално равнище да дадат приоритет на консолидираното на градското и селското водоснабдяване и да предизвикват построяването на широкомащабни планове за централизирано водоснабдяване в региони, където градските водоснабдителни мрежи не могат да бъдат достигнати. Също по този начин би трябвало да се работи за рационализиране на стандартизираното строителство и промяна на дребни водоснабдителни планове. 

Данните досега демонстрират, че покритието с чешмяна вода в селските региони на Китай е достигнало 90% през 2023 година, което е с 3 процентни пункта повече от края на 2022 г. 

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед60916Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед70214Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед37461Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед19977Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед108292Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед370807Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250938Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед225553Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед108292Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед93823Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев8535Причините за конфликта сред Съединени американски щати и Русия съгласно Оливър Стоун  Жоржета Пехливанова
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР