Китайският технологичен гигант представи специализирана версия на своята операционна система

...
Китайският технологичен гигант представи специализирана версия на своята операционна система
Коментари Харесай

Huawei представи версия на HarmonyOS за по-старите модели смартфони на Honor

Китайският софтуерен колос показа профилирана версия на своята операционна система HarmonyOS 2.0 за смарт телефоните и таблетите на марката Honor . Тя може да бъде конфигурирана на следните мобилни устройства: Honor 30, Honor 30 Pro, Honor Play 4 Pro, Honor 20, Honor 20 Pro, Honor Magic2, Honor V30, Honor V20, Honor V6.

Операционната система HarmonyOS 2.0 заменя фирмения потребителски интерфейс EMIU, който се базира на Android, и по едно и също време с това съживява по-старите модели смарт телефони. Мобилните устройства, които прекомерно тромаво работеха с EMIU, както и другите приложения, съгласно мненията на потребителите стартират да летят. Новата Оценка за съвместимост на Huawei показва по-висока продуктивност при игрите и приложенията, по-икономично употребява систематичните запаси и по едно и също време с това усилва времето на самостоятелна работа.

Да си напомним, че финалната версия на операционната система HarmonyOS 2.0 на Huawei на втори юни тази година и към сегашен ден над 40 милиона мобилни устройства работят под нейното ръководство. Това се отнася най-вече за Китай.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР