Китайският превозвач China Southern Airlines съобщи, че ще зачете продажбата

...
Китайският превозвач China Southern Airlines съобщи, че ще зачете продажбата
Коментари Харесай

Глич в системата: Авиокомпания призна билети по 1,30 долара

Китайският транспортьор China Southern Airlines заяви, че ще зачете продажбата на билети на цена от 1,30 $ по време на двучасов механически проблем в приложението и някои платформи за резервация.

Градът ще даде половин милион безвъзмездни самолетни билети, с цел да притегли гости след края на Коронавирус рестриктивните мерки

Потребителите почнали да оповестяват в китайските обществени мрежи към 20:00 часа в сряда, че доста полети до и от югозападния метрополис Чънду били налични на 10, 20 или 30 юана ($1,37-$4,12) в приложението на компанията.

Те са за интервала от 16 до 19 октомври

От фотография излиза наяве, че билет от Чънду до Пекин коствал единствено 10 юана ($1,37), спрямо естествената минимална цена от 400 до 500 юана (около $55 до $69). А двата града не са доста близко. Те са на разстояние към 1500 км по права линия.

Евтините цени били предлагани за към два часа в приложението на компанията, както и в няколко платформи за резервация на билети.

От туристическия отрасъл показват, че главната причина за високите цени е повишаването на горивата

„ Пътниците могат да ги употребяват както нормално “, сподели основаната в Гуанджоу China Southern, при изискване че билетите към този момент са платени и издадени.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР