Китайският първи дипломат Уан И, който участва в срещата на

...
Китайският първи дипломат Уан И, който участва в срещата на
Коментари Харесай

Уан И направи четири предложения за развитието на ШОС

Китайският първи посланик Уан И, който взе участие в срещата на Съвета на външните министри на страните-членки на Шанхайската организация за съдействие (ШОС) в Астана, съобщи, че тя се е трансформирала в „ преграда за сигурност, мост за съдействие, връзка за другарство и градивна мощ в района “ и прикани за „ придържане към „ Шанхайския дух “, поддържане на вярната посока на развиване, по-ефективна отбрана на общите ползи, тъй че да дава отговор на разнообразни провокации и брани справедливостта “.

За постигането на тази цел Уан И направи четири оферти: следване на курс към стратегическа самостоятелност и поддържане на единение и сътрудничество; създаване на споделена сигурност и повишение равнището на сътрудничество; осъществяване на приобщаващи печеливши резултати и учредено на съдействие развитие; придържане към неприкритост и приобщаване, както и задълбочаване на обмена и учене едни от други.

Преди началото на срещата външните министри уважиха с минута безмълвие иранския президент Ибрахим Раиси и външен министър Хюсеин Амир Абдолахиан.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед6065Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед41210Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед21995Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед5254Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед5212Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117618Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79171 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР