Китайският концерн BYD за пореден път акцентира върху стремежа си

...
Китайският концерн BYD за пореден път акцентира върху стремежа си
Коментари Харесай

Голямо, грозно, може да плува и да прави 360-гладусов завой на място, що е то

Китайският тръст BYD за следващ път подчертава върху устрема си да нападна по всички фронтове европейския пазар. Обеми с YangWang U8 няма да се вършат, по-скоро моделът служи за демонстрационна платформа за софтуерния боеприпас, с който разполага BYD.

Огромният всъдеход заемаше централно място в експозицията на китайския тръст, като привличаше погледите на стотиците публицисти, събрали се да видят какво ново ще предложат китайците.

В този съответен случай то не е по никакъв начин малко, даже е голямо като размери. Но колкото е огромно, толкоз е и грозно, погледнат начело. Задната секция наподобява извънредно доста на Land Rover Defender, а вътре кафявата кожа може да те ослепи.

Но пък кой различен всъдеход може да плува? Този можел, най-малко по този начин се твърди и това демонстрират някои промо клипчета. Може и да прави така наречен tank turn, т.е. завой на място на 360 градуса. Това е допустимо с помощта на четирите електромотора в колелата, като левите и десните се въртят в противоположна посока, с цел да стане това допустимо.

Но пък същия трик го прави и електрическата G-Class. Иначе YangWang U8 се продава в Китай за $150 000. Цената за Европа не бе оповестена, само че тя сигурно ще бъде доста по-висока от тази. В същото време стартовата цена на G-Class в Германия стартира от към $128 000, само че не знам какъв брой ще коства електрическата G-класа. Сигурен съм обаче, че няма разумен европеец, който да размени „ Кубчето ” с това. Може би някой земеделец да, само че отново ще са необичайност.

Още за новите модели на BYD, показани на ревюто в Женева, четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР