Китайският гигант в телекомуникационно оборудване Хуауей отправи сериозно предизвикателство към

...
Китайският гигант в телекомуникационно оборудване Хуауей отправи сериозно предизвикателство към
Коментари Харесай

"Хуауей" обеща 5G телефон на изненадващо ниска цена още тази година

Китайският колос в телекомуникационно съоръжение " Хуауей " насочи съществено предизвикателство към съперниците - компанията даде обещание, че ще продава телефон, поддържащ мобилна мрежа от пето потомство (5G) на съвсем двойно по-ниска стойност от плануваното от анализатори, заяви в. " Файненшъл таймс ".

За вестника Питър Чжоу, шеф, отговарящ за маркетинга на компанията, сподели, че това може да се случи още тази година на цена 600 $. " Догодина някои хора споделят, че може да забележим (5G) смарт телефони за 300 $ и мисля, че това е доста допустимо. "

Скъпите телефони се считат за една от най-големите пречки пред пълноценното разрастване на 5G мрежи, което би трябвало да стартира тази година, само че да се реализира пълноценно едвам в идващите няколко.

Цената, която дава обещание китайската компания, е директно предизвикателство пред американския съперник " Епъл ". Във вторник компанията позволи сериозен спор, който се отразяваше на опцията ѝ да употребява 5G чипове, и е допустима смяна в проектите ѝ да пусне подобен телефон едвам следващата година.

" Шайоми ", китайски съперник на " Хуауей ", също счита да пусне 5G телефон в Европа в околните месеци, само че това евентуално ще е за сметка на качеството на камерите и други характерности.

Според Чжоу китайската компания, поради чиито проекти за 5G мрежите се развихри напрежение със Съединени американски щати, ще завоюва от новия телефон. Той отхвърля догатката, че новите устройства ще целят просто да поддържат бизнеса на компанията, обвързван с построяването на телекомуникационна инфраструктура по света.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР