Китайският бранд Xiaomi произвежда най-различни мобилни устройства с цена $120,

...
Китайският бранд Xiaomi произвежда най-различни мобилни устройства с цена $120,
Коментари Харесай

Гъвкавият Xiaomi Mi Mix Flex: Snapdragon 8150 и цена $1298

Китайският бранд Xiaomi създава най-различни мобилни устройства с цена $120, както и доста по-скъпи флагмански модели. Но наподобява, че най-скъпият телефон на този производител ще бъде Xiaomi Mi Flex със сгъваем корпус и еластичен AMOLED екран.

Потребител на китайската обществена мрежа Weibo, който до момента не е представял погрешна информация заяви, че Xiaomi Mi Flex ще бъде първото мобилно устройство на този китайски производител със сгъваем екран. На предния панел ще е подложен типичен 4-инчов екран, който не се огъва. При отварянето, потребителят ще вижда 7,8-инчов еластичен Super AMOLED екран, създаван от Samsung.



Според тази информация, Xiaomi Mi Flex ще се базира на 8-ядрения процесор Snapdragon 8150 с тактова периодичност 3,2 GHz и графичен ускорител Adreno 640 . Смартфонът ще разполага с 6 или 8 GB оперативна памет и 128 или 256 GB флаш-диск. Очакват се USB Type-C порт, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, NFC, GLONASS и Dual GPS модули за безжична връзка. Основната камера ще е двойна с резолюция 12+12 мегапиксела. Няма да има общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.



Според тези данни, цената на Xiaomi Mi Flex ще бъде съвсем $1300 . Трудно е да се предвижда реакцията на пазара на новия сгъваем смарт телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР