Китайски изследователи са разработили нов имунотерапевтичен агент за лечение на

...
Китайски изследователи са разработили нов имунотерапевтичен агент за лечение на
Коментари Харесай

Китайски изследователи са разработили нов имунотерапевтичен агент за лечение на рак на дебелото черво

Китайски откриватели са създали нов имунотерапевтичен сътрудник за лекуване на рак на дебелото черво, съгласно скорошна публикация в академичното списание ACS Nano.

При опити с животни сътрудникът, след сполучливо нахлуване в туморните кафези, може да усъвършенства ефекторната функционалност на Т-клетките, с цел да убие туморните и да потисне растежа на тумора на дебелото черво, се споделя в публикацията. Агентът може да усъвършенства имуногенността на тумора и да инхибира растежа на тумора на дебелото черво, без доста влияние върху естествените кафези.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед19679Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед78295Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед83398Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед45016Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22049Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164239Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128109Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95480Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед91011Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед83398Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАвторски:ПоследниНай-четени
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР