Китайската технологична компания Хуавей (Huawei) е увеличила инвестициите си в

...
Китайската технологична компания Хуавей (Huawei) е увеличила инвестициите си в
Коментари Харесай

Хуавей увеличи инвестициите в Русия на фона на американските санкции

Китайската софтуерна компания Хуавей (Huawei) е нараснала вложенията си в Русия на фона на глобите на Съединени американски щати, съобщи създателят й Жън Чжънфей, представен от ТАСС.

След като Вашингтон ни включи в листата на организациите, застрашаващи американската национална сигурност, прехвърлихме вложения от Съединени американски щати в Русия, засилихме капиталовложенията си в страната, увеличихме екипа съветски учени и им повишихме заплатите, е показал Жън в изявление за в. " Саут Чайна морнинг пост ".

По думите му някои американски политици биха желали края на Хуавей. Те обаче не съставляват американските компании, образователни заведения и общество, акцентира той.

На 17 август министерството на търговията на Съединени американски щати вкара ограничавания против 38 подразделения на китайската корпорация, в това число съветски, при достъпа до артикули, създадени посредством потребление на американски технологии и програмен продукт. Президентът Доналд Тръмп обоснова новите наказания с думите, че съгласно него Хуавей се занимава с шпионаж.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР