Китайската рекламна индустрия регистрира бърза експанзия през 2023 г., като

...
Китайската рекламна индустрия регистрира бърза експанзия през 2023 г., като
Коментари Харесай

Китайската рекламна индустрия поддържа стабилен растеж през 2023 г.

Китайската рекламна промишленост записва бърза агресия през 2023 година, като мащабът на пазара продължава да бъде на второ място в света, заяви Държавната администрация за контролиране на пазара.

Комбинираните бизнес доходи на огромни компании и обществени институции в бранша са нарастнали със 17,5% на годишна база до почти 1,31 трилиона юана (около 184 милиарда щатски долара) предходната година.

Индексът, измерващ развиването на китайската рекламна промишленост, доближи 119 пункта през 2023 година, което е с 9,1% повече от миналата година.

Интернет рекламният бизнес поддържа бърз подтик на напредък през предходната година, представлявайки близо 80% от общия размер, обобщиха от администрацията.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед22405Слави Василев: Европа е наведена сега. Светът е в очакване!Алтернативен Поглед30903Слави Василев: Правителство няма да има! Това е добра вест за България!Алтернативен Поглед19185Валентин Вацев: Българска социалистическа партия беше замислена като партия-оплаквачка, да не печели изборите, а да легитимира деснитеАлтернативен Поглед18523Валентин Вацев: Разрушаването на линията, която разграничава общественото от демократичното, беше причина за злополуката на европейските левиАлтернативен Поглед32051„ ЛЕВИЦАТА! “: Правителството компенсирало ли е АЕЦ „ Козлодуй “ от Фонд енергийна сигурност?Алтернативен Поглед208886Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед106642Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед96549Проф. Иво Христов: За последните 120 години нито един прелом в България не е дело на вътрешен фактор Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР